Cosmetische dermatologie

Laser behandelingen

De laserbehandelingen worden binnen Parkwegkliniek Sommer uitgevoerd door een dermatoloog.

Overmatige haargroei/Ontharing
Een laserbehandeling kan u blijvend verlossen van ongewenste haargroei bij oksels, rug, benen en de bikinilijn. Het laserlicht zorgt voor een veilige, snelle en (mogelijk) blijvende ontharing. Scheren en harsen is daarna verleden tijd. De laser biedt ook een oplossing bij overbeharing in het gelaat. Een behandeling voor het gelaat wordt vanuit de aanvullende verzekering vergoed.

Behandeling
Ontharingsbehandeling geschiedt middels de alexandrite laser. Meestal zijn 4-8 behandelingen nodig. Kosten zijn afhankelijk van de uitgebreidheid van het te behandelende gebied. Zo is rug behandeling duurder dan bikinilijn, voor prijzen verwijzen we u naar onze prijslijst voor cosmetische behandelingen.

Bloedvaatjes in het gezicht, op de benen en op de romp

Laser wordt ingezet bij de behandeling van aangedane vaatjes in en rond het gelaat, zoals couperose en zogenoemde spiders (hemangiomen). Rode vlekjes in het gezicht en op het lichaam, worden met  laserbehandeling blijvend verwijderd. Veel vrouwen hebben last van bezemrijsvarices op hun benen. Dit zijn kleine blauwe vaatjes, vlak onder het huidoppervlak. De kleine ontsierende haarvaatjes op de benen kunnen eveneens verwijderd worden met een laserbehandeling.

Behandeling
Bloedvaatjes worden in onze praktijk behandeld met de NdYag laser. Meestal zijn meerdere behandelingen nodig om een optimaal resultaat te bereiken. Voor prijzen verwijzen we u naar onze prijslijst voor cosmetische behandelingen.

Pigmentvlekken op gezicht en handruggen
Daarnaast zijn er laserbehandelingen voor het verwijderen van pigmentvlekken in het gezicht en op de handrug. Deze pigmentvlekken kunnen ontstaan op jonge leeftijd, maar ook voorkomen op oudere leeftijd als gevolg van teveel zonblootstelling in de jeugdjaren.

Behandeling
Pigmentvlekken worden in onze praktijk behandeld middels de Alexandrite laser. Pigmentvlekken worden zo oppervlakkig met één tot meerdere laserbehandeling verwijderd. Bij pigmentvlekken is het van belang dat er goede bescherming van de zon plaatsvindt. Voor prijzen verwijzen we u naar onze prijslijst voor cosmetische behandelingen.

Acnelittekens
Acne laat soms ontsierende littekens achter. Om ervoor te zorgen dat de acne geen littekens achterlaat wordt de acne snel en serieus aangepakt. Daarnaast is het van belang dat krabben aan de huid zo min mogelijk wordt toegepast, dit versterkt namelijk het ontstaan van littekens op de huid. Wanneer er toch littekens ontstaan of al aanwezig zijn, biedt een laserbehandeling de oplossing.

Behandeling
Middels de CO2 fractional laser kunnen acne littekens worden behandeld. Hierdoor wordt de oppervlakte van de huid weer gladder en wordt het onderliggende collageen weer strak getrokken. Voor prijzen verwijzen we u naar onze prijslijst voor cosmetische behandelingen.