Dé specialist in dermatologie, plastische chirurgie, gynaecologie en urologie. Dermatoloog, Plastisch Chirurg, Gynaecoloog en Uroloog in Maastricht.

Schaamlipcorrecties

Klachten van te grote schaamlippen zijn: vervelend gevoel bij dragen van strakke kleding, irritatie bij sporten, fietsen en pijn bij het vrijen. Verder zijn er vrouwen die hun vulva niet mooi vinden en om die reden een correctie willen.

Behandeling

De schaamlippen kunnen onder plaatselijke verdoving worden gecorrigeerd. Eerst zal een verdovende crème aangebracht worden waardoor het plaatsen van de eigenlijke plaatselijke verdoving niet tot nauwelijks gevoeld wordt. Samen met de specialist bepaalt u de mate van verkleining. De ingreep duurt ongeveer 1 uur.

Correctie van beide binnenste schaamlippen kost 1000 euro, inclusief alle afspraken. De behandeling wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Vergoeding/Verzekering

Uw bezoek aan Parkwegkliniek Sommer wordt regelmatig net zo vergoed als een bezoek aan het ziekenhuis. Bekijk hiervoor onze vergoedingenpagina of neem bij vragen contact met ons op.

Plan een afspraak