Drs. Raf Lijnen

Dermatoloog

Dermatoloog Raf Lijnen is als allrounder thuis in alle facetten van de dermatologie . Hij heeft veel ervaring met reconstructieve huid chirurgie bij behandelingen van huidtumoren en heeft zich in 2012 bekwaamd in de Mohs chirurgie. Mohs chirurgie is een weefsel besparende operatieve techniek met minder kans op recidiefvorming die toegepast wordt bij huidkanker in het gelaat.

Hij is een autoriteit op het gebied van behandelingen bij (matig)-ernstige psoriasis (m.n. fumaarzuur). Hij publiceerde in 2015 in een internationaal tijdschrift over fumaarzuur uit zijn eigen onderzoek waarin hij aantoonde dat fumaarzuur behandeling effectief en zeer veilig is in de behandeling van psoriasis.

De laatste jaren gaat zijn speciale aandacht en passie  uit naar (begeleiding van) chronische patiënten met uitgebreid (atopisch) eczeem. Raf Lijnen is sinds 1996 dermatoloog. Na zijn opleiding in het Academisch Ziekenhuis Dijkzigt Rotterdam begon hij zijn werkzaamheden in  1996 in het Laurentius ziekenhuis in Roermond  en vanaf 2008 in de regio maatschap Roermond/Weert.

Plan een afspraak