Plastische/ hand chirurgie

Wat is het?

U kunt op korte termijn terecht bij onze plastisch chirurg voor adviezen en behandelingen betreffende het gelaat en handen, zoals bijvoorbeeld: reconstructie van het aangezicht na het verwijderen van tumortjes, maar ook voor correctie van boven- en onderoogleden, wenkbrauwcorrectie of -lift, littekens, uitgescheurde oorlel, schaamlipcorrecties en voor botox en fillers. Botox kan ook gebruikt worden bij overmatig zweten.

Verder kunt u voor ‘kleine handproblematiek’ zoals klachten op vingers en pols, triggerfingers, carpaaltunnelsyndroom eveneens terecht bij Drs. Michels.

Aangezicht reconstructies

Soms is het noodzakelijk om afwijkingen van de huid te laten verwijderen. Meestal gaat het om kleine huiddefecten die direct kunnen worden gehecht.

lees meer

Botox en fillers

Patiënten die met een ingreep hun uiterlijk willen verbeteren hebben hier goed over nagedacht en verdienen een duidelijk en realistisch advies.

lees meer

Hand- en polsafwijking

Veel voorkomende kwalen van de hand zijn aandoeningen van buig- of strekpezen, zenuwen en bindweefselafwijkingen zoals de ziekte van Dupuytren.

lees meer

Litteken- en oorlelcorrecties

Littekenreactie is vaak individueel bepaald. Soms zijn littekens, nadat ze zijn uitgerijpt, nog lang zichtbaar of geven functieverlies.

lees meer

Ooglidcorrecties

Door het verouderingsproces van de huid van de oogleden en de onderliggende lagen, kunnen de oogleden gaan uitzakken.

lees meer

Schaamlipcorrecties

Klachten van te grote schaamlippen zijn: vervelend gevoel bij dragen van strakke kleding, irritatie bij sporten, fietsen en pijn bij het vrijen.

lees meer

Wenkbrauwlift

Ook de huid van het voorhoofd kan door het verouderingsproces uitrekken en zakken. Het gevolg hiervan is dat de wenkbrauwen lager dan de bovenste rand van de oogkas komen te liggen.

lees meer