Dr. Anja Sommer

Dr. Anja Sommer

Dermatoloog
Anja Sommer volgde haar studie geneeskunde in Duitsland en Nederland. Vanaf 1998 specialiseerde ze zich tot dermatoloog aan het Academisch ziekenhuis te Maastricht. Buiten de algemene dermatologie ging haar interesse vooral uit naar de behandeling van spataderen en huidkanker.

Drs. Raf Lijnen

Drs. Raf Lijnen

Dermatoloog
Dermatoloog Raf Lijnen is als allrounder thuis in alle facetten van de dermatologie . Hij heeft veel ervaring met reconstructieve huid chirurgie bij behandelingen van huidtumoren en heeft zich in 2012 bekwaamd in de Mohs chirurgie, een weefsel besparende operatieve techniek met minder kans op recidiefvorming.

Dr. Pierre Van Neer

Dr. Pierre Van Neer

Dermatoloog
Dr. Pierre Van Neer is dermatoloog sinds 1992. Hij heeft 22 jaar als dermatoloog gewerkt in het Laurentius Ziekenhuis te Roermond en het St. Jans Gasthuis te Weert. Momenteel werkt hij structureel als algemeen dermatoloog in de Da Vinci kliniek in Beerse en als waarnemend dermatoloog op diverse plaatsen in Nederland.

Drs. Alice Michels

Drs. Alice Michels

Plastisch chirurg
Alice Michels is plastisch chirurg in brede zin. Zij houdt zich bezig met reconstructieve, cosmetische chirurgie en ook handchirurgie. Zij heeft haar opleiding tot plastisch chirurg in het academisch ziekenhuis te Maastricht gevolgd onder leiding van Prof. R. vd Hulst.

Drs. Violet Faber

Drs. Violet Faber

Gynaecoloog
Violet Faber studeerde geneeskunde aan de Rijks Universiteit in Groningen. Direct na haar studie volgde ze een specialisatie tot tropenarts en heeft zij gewerkt als tropenarts in Ethiopië.

Dr. Sonja Melman

Dr. Sonja Melman

Gynaecoloog
Sonja Melman studeerde geneeskunde aan de Rijks Universiteit in Leiden. Daarnaast heeft zij aan dezelfde universiteit Biomedische Wetenschappen gestudeerd. Naast haar werkzaamheden bij Parkwegkliniek Sommer, is ze momenteel werkzaam als gynaecoloog in het MUMC+.

Dr. Dennis Oerlemans

Dr. Dennis Oerlemans

Uroloog
Dr. Dennis Oerlemans heeft zijn studie geneeskunde gevolgd aan de Universiteit Maastricht. Na een periode als onderzoeker op de afdeling urologie is hij vanaf 2008 gestart met de opleiding tot uroloog in het MUMC+ en het Atrium Heerlen.

Dr. Yvonne Winants

Dr. Yvonne Winants

Psychosomatisch arts en therapeut
Yvonne Winants, voormalig huisarts, heeft zich sinds 2002 steeds meer toegelegd op integrale geneeskunde, trauma- en psychotherapie en (partner)relatie therapie.

Helga Morreau-van Deurse

Helga Morreau-van Deurse

Huid- en oedeemtherapeut
Huidtherapie, een vrij jong en veelzijdig beroep. Voor mij een boeiend, interessant en vooral ook een afwisselend vakgebied! Na het afronden van mijn opleiding in Utrecht heb ik eerst enkele jaren ervaring opgedaan in Almere.

Danika Mueller

Danika Mueller

Office manager
Mijn naam is Danika Mueller, ik heb onder andere de studie HBO International Business afgerond. Mijn taken hebben betrekking op de financiën en de kwaliteitswaarborging van de kliniek. U kunt bij mij terecht met al uw niet medisch gerelateerde vragen. Wat ik erg fijn vind aan deze kliniek, is dat de sfeer heel persoonlijk is. Wij hebben een prettige en rustgevende ambiance in een omgeving die snel vertrouwd aanvoelt. Dit is een van de redenen om hier graag te werken.

Cindy Hofman- Verhaegen

Cindy Hofman- Verhaegen

Doktersassistente
Ik woon samen met mijn man en twee kinderen in Maastricht. Sinds 1 november 2018 ben ik een nieuw gezicht binnen de kliniek. De persoonlijke aandacht in de kliniek zorgde ervoor dat ik me al snel op mijn gemak voelde. Met mijn jaren ervaring hoop ik een steentje te kunnen bijdragen aan de zorg die in de kliniek gegeven wordt.

Kyana Ritzen

Kyana Ritzen

Doktersassistente
Mijn naam is Kyana Ritzen en ik ben sinds maart 2019 met veel plezier werkzaam als doktersassistente. In juli 2018 heb ik met trots mijn diploma voor doktersassistente in ontvangst mogen nemen op het Arcus College gelegen, te Heerlen. Hetgeen wat mij aanspreekt bij de kliniek is dat er een prettige, professionele- en persoonlijke sfeer heerst. Ik vind het belangrijk dat iedereen zich op zijn gemak voelt.

Esmee Bekkers

Doktersassistente
Mijn naam is Esmee Bekkers. Sinds juni 2021 ben ik werkzaam als doktersassistente bij Parkwegkliniek Sommer. Het werk is erg afwisselend en het contact met patiënten vind ik erg leuk en geeft mij veel voldoening. Ik ben blij dat ik tot dit team behoor en hoop dat ik hier nog veel kan en mag leren.

Iris van Lieshout

Doktersassistente
Mijn naam is Iris van Lieshout, ik ben een Geneeskunde student aan de universiteit van Maastricht en momenteel werkzaam als doktersassistent bij Parkwegkliniek Sommer. Ik ben hier maar voor een korte periode, tot december 2021, omdat ik vervolgens start met coschappen in het ziekenhuis. In deze tussentijd ben blij om met dit leuke team te kunnen samenwerken.