Informatieavond voor patiënten, Handchirurgie

Op 12 juni 2024 organiseren we een informatieavond voor patiënten met handklachten. Tijdens deze informatieavond zal Dokter Michels uitleg geven over verschillende hand en pols aandoeningen. Tevens zal er uitleg gegeven worden over eventuele operatie en de bijbehorende nazorg. Ook zal er een handtherapeut van Carpus Care uitleg geven over handtherapie.

Deelname aan deze informatieavond is kosteloos. Heeft u interesse om hierbij aanwezig te zijn, stuur een mail naar info@parkwegkliniek.nl.

Veel voorkomende handaandoeningen zijn:

  • Triggervinger (haperende vinger)
  • Carpaal Tunnel Syndroom (zenuw hand beklemming)
  • Ganglion (vochtbult gewrichtsspleet)
  • Quervain (roeiers pols)
  • Pijnlijke en hinderlijke zwellingen aan pols en handen

Vergoeding

Met een verwijzing van uw huisarts krijgt u het bezoek, de eventuele operatie en de nazorg vergoed door uw zorgverzekeraar. Buiten het eigen risico zijn er geen extra kosten voor u als patiënt. Verdere informatie omtrent vergoedingen kunt u terugvinden op onze website.

Meer nieuws?

4 december 2023
In oktober heeft ons jaarlijks patiënttevredenheidsonderzoek plaatsgevonden. We zijn ontzettend trots met onze algemene score van een 8,8! Onze klantvriendelijkheid scoorde zelfs een 9,4.  We...
13 juni 2023
We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: Smeren, smeren, smeren! Wat is het fijn dat de zon weer volop schijnt! Voordat we kunnen genieten van...
Plan een afspraak