Dr. Anja Sommer

Dr. Anja Sommer

Dermatoloog
Anja Sommer volgde haar studie geneeskunde in Duitsland en Nederland. Vanaf 1998 specialiseerde ze zich tot dermatoloog aan het Academisch ziekenhuis te Maastricht. Buiten de algemene dermatologie ging haar interesse vooral uit naar de behandeling van spataderen en huidkanker.

Drs. Raf Lijnen

Drs. Raf Lijnen

Dermatoloog
Dermatoloog Raf Lijnen is als allrounder thuis in alle facetten van de dermatologie . Hij heeft veel ervaring met reconstructieve huid chirurgie bij behandelingen van huidtumoren en heeft zich in 2012 bekwaamd in de Mohs chirurgie, een weefsel besparende operatieve techniek met minder kans op recidiefvorming.

Dr. Nicole Kelleners-Smeets

Dr. Nicole Kelleners-Smeets

Dermatoloog
Nicole Kelleners-Smeets volgde haar studie geneeskunde en haar opleiding tot dermatoloog in Maastricht. Sinds 2006 werkt ze met veel plezier als algemeen dermatoloog aan het MUMC+ te Maastricht waar ze medeverantwoordelijk is voor de specialistische huidkankerzorg.

Ze vindt het een uitdaging om voor elke patiënt, van jong tot oud, zowel een diagnose als een passende behandeling te vinden.

Drs. Alice Michels

Drs. Alice Michels

Plastisch chirurg
Alice Michels is plastisch chirurg in brede zin. Zij houdt zich bezig met reconstructieve, cosmetische chirurgie en ook handchirurgie. Zij heeft haar opleiding tot plastisch chirurg in het academisch ziekenhuis te Maastricht gevolgd onder leiding van Prof. R. vd Hulst.

Drs. Violet Faber

Drs. Violet Faber

Gynaecoloog
Violet Faber studeerde geneeskunde aan de Rijks Universiteit in Groningen. Direct na haar studie volgde ze een specialisatie tot tropenarts en heeft zij gewerkt als tropenarts in Ethiopië.

Dr. Sonja Melman

Dr. Sonja Melman

Gynaecoloog
Sonja Melman studeerde geneeskunde aan de Rijks Universiteit in Leiden. Daarnaast heeft zij aan dezelfde universiteit Biomedische Wetenschappen gestudeerd. Naast haar werkzaamheden bij Parkwegkliniek Sommer, is ze momenteel werkzaam als gynaecoloog in het MUMC+.

Dr. Dennis Oerlemans

Dr. Dennis Oerlemans

Uroloog
Dr. Dennis Oerlemans heeft zijn studie geneeskunde gevolgd aan de Universiteit Maastricht. Na een periode als onderzoeker op de afdeling urologie is hij vanaf 2008 gestart met de opleiding tot uroloog in het MUMC+ en het Atrium Heerlen.

Dr. Yvonne Winants

Dr. Yvonne Winants

Psychosomatisch arts en therapeut
Yvonne Winants, voormalig huisarts, heeft zich sinds 2002 steeds meer toegelegd op integrale geneeskunde, trauma- en psychotherapie en (partner)relatie therapie.

Helga Morreau-van Deurse

Helga Morreau-van Deurse

Huid- en oedeemtherapeut
Huidtherapie, een vrij jong en veelzijdig beroep. Voor mij een boeiend, interessant en vooral ook een afwisselend vakgebied! Na het afronden van mijn opleiding in Utrecht heb ik eerst enkele jaren ervaring opgedaan in Almere.

Danika Mueller

Danika Mueller

Office manager
Mijn naam is Danika Mueller, ik heb onder andere de studie HBO International Business afgerond. Mijn taken hebben betrekking op de financiën en de kwaliteitswaarborging van de kliniek. U kunt bij mij terecht met al uw niet medisch gerelateerde vragen. Wat ik erg fijn vind aan deze kliniek, is dat de sfeer heel persoonlijk is. Wij hebben een prettige en rustgevende ambiance in een omgeving die snel vertrouwd aanvoelt. Dit is een van de redenen om hier graag te werken.

Cindy Hofman- Verhaegen

Cindy Hofman- Verhaegen

Doktersassistente
Ik woon samen met mijn man en twee kinderen in Maastricht. Sinds 1 november 2018 ben ik een nieuw gezicht binnen de kliniek. De persoonlijke aandacht in de kliniek zorgde ervoor dat ik me al snel op mijn gemak voelde. Met mijn jaren ervaring hoop ik een steentje te kunnen bijdragen aan de zorg die in de kliniek gegeven wordt.

Kyana Ritzen

Kyana Ritzen

Doktersassistente
Mijn naam is Kyana Ritzen en ik ben sinds maart 2019 met veel plezier werkzaam als doktersassistente. In juli 2018 heb ik met trots mijn diploma voor doktersassistente in ontvangst mogen nemen op het Arcus College gelegen, te Heerlen. Hetgeen wat mij aanspreekt bij de kliniek is dat er een prettige, professionele- en persoonlijke sfeer heerst. Ik vind het belangrijk dat iedereen zich op zijn gemak voelt.

Esmee Bekkers

Doktersassistente
Mijn naam is Esmee Bekkers. Sinds juni 2021 ben ik werkzaam als doktersassistente bij Parkwegkliniek Sommer. Het werk is erg afwisselend en het contact met patiënten vind ik erg leuk en geeft mij veel voldoening. Ik ben blij dat ik tot dit team behoor en hoop dat ik hier nog veel kan en mag leren.

Monique Keulen-Schrijen

Doktersassistente
Mijn naam is Monique Keulen-Schrijen. Ik woon met mijn man en 3 kinderen in Geleen. Ik ben 22 jaar werkzaam geweest als doktersassistente in een huisartsenpraktijk en sinds januari 2022 maak ik deel uit van het team.
De persoonlijke aandacht voor de patient, de rust en de kwaliteit van zorg vind ik belangrijk. Ik ben blij dat ik mijn steentje hieraan kan bijdragen.

Co-assistent

In onze kliniek hebben wij met periodes een co-assistent van de Universiteit Maastricht. Co-assistenten die stage lopen in de kliniek zitten in het laatste deel van hun geneeskunde opleiding.Co-assistenten worden altijd gesuperviseerd door een van onze dermatologen. Dit houdt in dat de co-assistent zijn of haar bevindingen altijd met de arts bespreekt en soms samen met de arts de patiënt onderzoekt.

Een van onze coassistenten aan het woord:
Met erg veel plezier loop ik stage bij Parkwegkliniek Sommer. Het hechte en vriendelijke team zorgt ervoor dat ik me goed op mijn plek voel. Na het theoretische deel van de opleiding aan de universiteit van Maastricht leer ik nu erg veel door patiënten te onderzoeken en mee te denken over een diagnose. Mede dankzij de goede begeleiding van Dr. Sommer en de rest van het team heb ik erg veel stappen gemaakt in mijn kennen en kunnen binnen de dermatologie.